[wp_ad_camp_1]
Disse trøflene lager du på under 5 minutter. Enkelt, sunt og godt.
Etter å ha laget sjokoladetrøfler, så vet jeg at jeg har valgt riktig sti i livet når det kommer til ernæring. Når du lager disse, så ser du hvor enkelt det kan være å lage god og sunn dessert. Disse sjokoladetrøflene er enkel å lage, de smaker veldig godt, og de er i tillegg sunne. Husk at de må gjemmes godt hvis du ikke vil at de skal forsvinne på kort tid. Disse er farlig gode, og de er veldig lett å spise.
Hvis du ønsker å heve retten et par hakk, så kan du smuldre trøflene over en skål med frukt. Min favoritt er hakkede bananer og sjokoladetrøffeldryss.
Jeg oppbevarte mine i fryser. De kan spises rett fra fryseren, eller de kan tines litt på en tallerken før servering. De kan selvsagt også oppbevares i kjøleskap, slik at de holder seg passe fast, men likevel litt myk.
Hvis du ønsker å lage de litt søtere, så kan du enten øke antall dadler, eller du kan tilsett litt lønnesirup, honning eller uraffinert sukker. Jeg anbefaler ikke å bruke vanlig hvitt sukker, da dette ikke gir kroppen noen næringsstoffer. Men, det er opp til deg hva du liker best. Oppskriften er kun en veileder, som fint kan endres på om du foretrekker det.
Under finner du oppskrift på sjokoladetrøfler med dadler og valnøtt.
[wp_ad_camp_2]
- 60 gram solsikkefrø
- 40 gram valnøtter
- 7 stk dadler
- ⅛ ts salt
- 3 ss kakaopulver (ca 35 gram)
- 2 ss kokosolje, flytende
- 1 ss kakaonibs (kan erstattes med nonstop-biter, daim-biter eller noe annet som du liker)
- Miks nøttene og frøene i en kjøkkenmaskin. Miks til du ikke kan se nøttene lenger.
- Tilsett dadler, salt og kakao. Miks godt.
- Tilsett kokosolje. Miks.
- Legg deigen over i en bolle, og tilsett kakaonibs. Rør med skje.
- Rull deigen til små kuler som du kan servere med en gang.
Prøv også disse oppskriftene:
Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos
Verdens beste kanelboller av den sunne sorten
Glutenfri sjokoladekake uten egg
[wp_ad_camp_3]