[wp_ad_camp_1]
En nydelig kake som smaker fantastisk godt og søtt.
Tittelen på oppskriften er kanskje litt misvisende for noen, men jeg synes likevel den passer med noe jeg smakte en gang som hadde «chocolate-chip» og «fudge» i navnet. Denne oppskriften er, som alle andre, veldig enkel å lage. Du trenger kun en kjøkkenmaskin med skarpe kniver for å bli ferdig. Miks alt i maskinen, og legg «deigen» utover en form og legg den i fryseren eller kjøleskap.
Du kan fint erstatte søtningen med dadler, eller annet sukker om du ønsker det. Jeg bruker lønnesirup fordi jeg synes smaken er veldig god, og fordi det er hakket sunnere enn raffinert hvitt sukker som de fleste har på kjøkkenet sitt.
Når du skal kutte opp kaken, så kan du enten kutten den opp i lange barer eller i små kakestykker. Den bør uansett ha stått i fryseren i noen timer før servering, da den blir fastere enn om den står i romtemperatur.
Under finner du oppskrift på chocolate-chip fudgekake. Lykke til.
[wp_ad_camp_2]
- 50 gram mandler (1/2 kopp)
- 100 gram cashewnøtter (1 kopp)
- 35 gram kokosmasse (1/2 kopp)
- ¼ ts salt
- 0,5 dl lønnesirup (1/3 kopp)
- ½ ts vaniljeekstrakt
- 2 ss kakaonibs
- Miks mandler i en kjøkkenmaskin.
- Tilsett cashewnøtter, og miks til alt er melaktig.
- Tilsett så resten, unntatt kakaonibs, og miks til du får en klissete deig.
- Overfør dette til en bolle, og tilsett kakaonibs. Rør med skje.
- Legg deigen over på et brett.
- Frys i minst 3 timer.
- Kutt opp i biter, og spis!
Prøv også disse oppskriftene:
Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos
Verdens beste kanelboller av den sunne sorten
Glutenfri sjokoladekake uten egg
[wp_ad_camp_3]