[wp_ad_camp_1]
I dag står hjemmelaget brownies med kokos og solsikke på menyen.
Hjemmelaget brownies med solsikke, kokosmasse og dadler er nydelig. Den smaker faktisk så godt, at den forsvant på bare noen få minutter her hjemme. Du kan lage glasur på toppen, men trenger ikke det. Vil du ha tips til en god glasur, så kan du sjekke det ut her.
Glasur eller ikke, sa kjerringa da hun gikk ut av huset for å gå på do. Greit nok det, men det endrer ikke på det faktum at kaken er særdeles god uten glasur. Den er saftig, den er god og den er sunn.
Hjemmelaget brownies med solsikke og kokos, krever ingen steking. Det eneste du trenger, er en god kjøkkenmaskin. Skal du i tillegg lage glasur, så er en god blender å foretrekke. Jeg brukte under 20 minutter fra jeg begynte å finne frem ingrediensene til jeg var klar til å sette kaken i kjøleskapet. Når man slipper å steke den, så er det klart at man sparer mye tid.
Til denne oppskriften passer det fint med hjemmelaget ingefærøl.
Under finner du oppskrift på hjemmelaget brownies med masse sunt snadder. Lykke til med bakingen.
[wp_ad_camp_2]
- 130 gram solsikkefrø
- 100 gram cashewnøtter
- 20 stk dadler
- 40 gram kakao
- 40 gram kokosmasse
- 1 ss kokosolje
- 1 ss vaniljeekstrakt
- ¼ ts salt
- 40 gram tranebær, gojibær eller kakaonibs
- ⅛ ts cayennepepper
- Mos solsikkefrø i en kjøkkenmaskin slik at det blir finhakket (kan være litt grovt).
- Tilsett cashewnøtter og miks videre til en jevn og fin blanding.
- Tilsett én og én daddel og miks til du får en slags kjeksdeig. Miks godt.
- Tilsett kakao, kokosmasse, kokosolje, vanilje, salt og cayennepepper. Miks godt.
- Legg deigen over i en stor bolle, og tilsett gojibær. Miks sammen med en skje.
- Press deigen ned i en liten form.
- Settes i kjøleskap i minst 1 time før servering.
Prøv også disse oppskriftene:
Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos
Verdens beste kanelboller av den sunne sorten
Glutenfri sjokoladekake uten egg
[wp_ad_camp_3]