[wp_ad_camp_1]
Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.
Gelatinen kan du kjøper hvor som helst, men jeg pleier å kjøpe gelatin i pulverform fra Tidsporten.no. Dette er en nettbutikk som selger mye forskjellig, og en nettbutikk jeg ofte bruker.
Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.
Under finner du oppskrift på mangogelé. Først en video som viser deg hvordan det gjøres, og så en detaljert oppskrift som forteller steg for steg hvordan du kan lage mangogelé.
https://youtu.be/i0dL6kIafuY
[wp_ad_camp_2]
Se også her for å se hva som står på menyen i en ekte gourmetrestaurant.
- 2 stk mango
- 1 ss kokosolje
- 2 ss sitronsaft (eller skvis en sitron)
- 4 ss gelatin
- 3 dl vann
- Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
- Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
- Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
- Miks godt i blender.
- Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).
Hvor kjøper jeg ingrediensene:
- Mango (vanlig matbutikk)
- Kokosolje (Coop Mega i Molde eller Tidsporten)
- Sitron (vanlig matbutikk)
- Gelatin (Tidsporten)
Prøv også disse oppskriftene:
Sunne pannekaker med havre og eple
Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado
Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel
[wp_ad_camp_3]