[wp_ad_camp_1]
Her følger oppskriften på en allergivennlig sitronkake uten gluten.
TIPS: For å sjekke om kaken er ferdig stekt, så kan du stikke en strikkepinne eller lignende i midten. Når du drar den ut, så skal det ikke være igjen deig på pinnen. Da er den ferdig.
Porsjoner | Forberedelse |
3 porsjoner | 10 min |
Koke/steketid |
35 min |
|
|
TIPS: For å sjekke om kaken er ferdig stekt, så kan du stikke en strikkepinne eller lignende i midten. Når du drar den ut, så skal det ikke være igjen deig på pinnen. Da er den ferdig.
|
Instruksjoner
- Ovn på 190 grader.
- Legg bakepapir i en liten form.
- Miks sammen kokosmelet, bakepulveret og saltet i en bolle.
- I en annen bolle, miks først eggene slik at det blir til en jevn og fin blanding.
- Tilsett så vanilje, kokosmelk, honning, smeltet smør, sitronskall, sitronsaft og tranebær/rosin. Bland sammen med eggene.
- Bland begge "bollene" sammen. La stå i 5 minutter.
- Hell blandingen over i formen.
- Stek i ca 30-35 minutter.
Ingen næringsverdi å vise.
Prøv også disse oppskriftene:
Sunne pannekaker med havre og eple
Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado
Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel
[wp_ad_camp_3]