Sitronkake uten gluten

Author name

07/11/2016

sitronbar uten gluten

[wp_ad_camp_1]

 

Her følger oppskriften på en allergivennlig sitronkake uten gluten.

sitronbar uten gluten
Sitronkake uten gluten
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print oppskrift
TIPS: For å sjekke om kaken er ferdig stekt, så kan du stikke en strikkepinne eller lignende i midten. Når du drar den ut, så skal det ikke være igjen deig på pinnen. Da er den ferdig.
    Servings Prep Time
    3 porsjoner 10 min
    Cook Time
    35 min
    Servings Prep Time
    3 porsjoner 10 min
    Cook Time
    35 min
    sitronbar uten gluten
    Sitronkake uten gluten
    Votes: 0
    Rating: 0
    You:
    Rate this recipe!
    Print oppskrift
    TIPS: For å sjekke om kaken er ferdig stekt, så kan du stikke en strikkepinne eller lignende i midten. Når du drar den ut, så skal det ikke være igjen deig på pinnen. Da er den ferdig.
      Servings Prep Time
      3 porsjoner 10 min
      Cook Time
      35 min
      Servings Prep Time
      3 porsjoner 10 min
      Cook Time
      35 min
      Ingredients
      Servings: porsjoner
      Units:
      Instructions
      1. Ovn på 190 grader.
      2. Legg bakepapir i en liten form.
      3. Miks sammen kokosmelet, bakepulveret og saltet i en bolle.
      4. I en annen bolle, miks først eggene slik at det blir til en jevn og fin blanding.
      5. Tilsett så vanilje, kokosmelk, honning, smeltet smør, sitronskall, sitronsaft og tranebær/rosin. Bland sammen med eggene.
      6. Bland begge "bollene" sammen. La stå i 5 minutter.
      7. Hell blandingen over i formen.
      8. Stek i ca 30-35 minutter.
      There is no Nutrition Label for this recipe yet.

      Prøv også disse oppskriftene:

      Sunne pannekaker med havre og eple

      Slokoladekake med quinoa

      Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado

      Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel

      [wp_ad_camp_3]