[wp_ad_camp_1]
Nøttebar som er basert på cashewnøtter og mandler.
Dette er oppskrift på en nydelig nøttebar. De smaker veldig godt, metter lenge, og er sunn. De er i hvert fall langt sunnere enn de barene du kjøper i butikken. De er gjerne full av sukker og annet rart.
Jeg skal ikke kaste bort tiden din på å skrive mye her. Under finner du oppskrift på nøttebar med cashewnøtter og mandler.
[wp_ad_camp_2]
Nøttebar med cashew og mandler
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Av: Vegard
Ingredienser
- 12 dadler
- 1 ss yaconsirup eller lønnesirup (kan droppes)
- 2-3 ss cashewsmør (eller peanøttsmør)
- 100 gram mandler
- 100 gram havregryn
Instruksjoner
- Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
- Legg deigen over i en stor bolle.
- Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
- Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
- Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Alternativt:
- Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.
Prøv også disse oppskriftene:
Enkel eplekake med sitron og dadler
[wp_ad_camp_3]