Kake med blåbær og squash

Author name

12/04/2014

kake med blåbær og squash

[wp_ad_camp_1]

 

Denne kaken er særdeles god, og ganske så sunn. Kake med blåbær og squash er alltid en vinner.

Kake med squash sier du? Ja, det stemmer. Squash er ikke den grønnsaken som folk bruker mest, men den passer likevel utrolig godt sammen med blåbær. Sammensetningen av squash, blåbær og ingefær er fantastisk god. Ikke bare er squash og blåbær godt, men det er utrolig sunt. Blåbær er en kraftig antioksidant og full av deilig c-vitamin. Det beste er at kaken er utrolig enkel å lage, selv om du aldri har bakt før. Et lite tips: har du tilgang på ferske blåbær så bruk det. Lager du denne utenfor sesong, så kan du kjøpe blåbær på butikken. Squash får du kjøpt hele året. De ser ut som en tjukk agurk.

Kake med blåbær og squash er ikke en typisk sukkerbombe. Denne er full av mettende varer, og du kan like gjerne spise den til frokost som til kaffen etter middag. Jeg lager denne stadig vekk, spesielt når jeg vil ha noe ekstra godt og søtt. Jeg nevnte at det ikke er noe typisk sukkerbombe, men det er likevel litt søtning i den. Dette kan selvsagt droppes, men jeg foretrekker å legge i litt lønnesirup og kokosolje. For de av dere som har lest litt på bloggen, så vet dere at jeg elsker sammensetningen av lønnesirup og kokosolje. Kokosolje er meget sunt, og lønnesirup er mye bedre enn vanlig bordsukker. Så da er det egentlig et veldig enkelt valg.

Under finner du oppskrift på hvordan du kan lage en deilig kake med blåbær og squash. Liker du oppskriften, så del gjerne siden ved å klikke på symbolene lenger ned på siden.

[wp_ad_camp_2]

 

kake med blåbær og squash
Kake med blåbær og squash
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print oppskrift
    Servings Prep Time
    1 kake 20 min
    Cook Time
    30 min
    Servings Prep Time
    1 kake 20 min
    Cook Time
    30 min
    kake med blåbær og squash
    Kake med blåbær og squash
    Votes: 0
    Rating: 0
    You:
    Rate this recipe!
    Print oppskrift
      Servings Prep Time
      1 kake 20 min
      Cook Time
      30 min
      Servings Prep Time
      1 kake 20 min
      Cook Time
      30 min
      Ingredients
      Servings: kake
      Units:
      Instructions
      1. Stekovn på 175 grader.
      2. Riv squashen og bland dette med yoghurt og egg.
      3. Bland inn knust knekkebrød.
      4. Bland inn ingefær, bakepulver, vaniljesukker og lønnesirup (prøv deg frem med søtstoff. Kan fort bli for søtt).
      5. Vend så inn cashewnøtter og blåbær.
      6. Hell dette over i en smurt form, og stek på nederste rille. 180 grader i ca 25-30 minutter.
      Nutrition Facts
      Kake med blåbær og squash
      Amount Per Serving
      Calories 473 Calories from Fat 216
      % Daily Value*
      Total Fat 24g 37%
      Saturated Fat 10g 50%
      Polyunsaturated Fat 3g
      Monounsaturated Fat 9g
      Cholesterol 448mg 149%
      Sodium 709mg 30%
      Potassium 908mg 26%
      Total Carbohydrates 49g 16%
      Dietary Fiber 5g 20%
      Sugars 39g
      Protein 20g 40%
      Vitamin A 25%
      Vitamin C 73%
      Calcium 38%
      Iron 22%
      * Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

       

      Prøv også disse oppskriftene:

      Fudge med sjokolade

      Glutenfri gulrotkake uten sukker og egg

      Kjeks med Sjokoladebiter

      Lettvint eplekake uten steking

      [wp_ad_camp_3]