[wp_ad_camp_1]
Her får du en deilig jordbæris med cashewnøtter og banan. Godt på varme dager.
Oppskriften på jordbæris med cashewcrunch er særdeles enkel. Tilsett frosne jordbær, frosne bananer og litt kokoskrem/melk. Mos dette sammen i en blender, og tilsett litt cashewnøtter til slutt. Nøttene skal kun moses lett, slik at det blir til små biter.
Når det gjelder kokoskremen, så kan du bruke det som ligger øverst i en kokosmelk-boks. Jeg snakker her om den tykke massen som ikke er flytende, men som er litt smøraktig.
Frosne bananer får du ved å legge bananer uten skall i en pose, og fryse de ned i minst 1-2 timer. Gjerne over natten om du har mulighet til det.
Under finner du oppskrift på jordbæris med cashewcrunch.
[wp_ad_camp_2]
- 1 kopp frosne jordbær
- 2 frosne bananer
- ⅓ kopp kokoskrem eller kokosmelk
- ¼ kopp cashewnøtter
- Legg jordbær, bananer og kokoskrem i en blender og mos godt sammen.
- Putt i cashewnøtter og mos i noen sekunder med blender. Nøttene skal bli til små biter og ikke til en jevn masse. På den måten får du litt tyggemotstand i isen.
- Kan spises med en gang, eller fryses ned som en is.
Prøv også disse oppskriftene:
Glutenfri gulrotkake uten sukker og egg
Lettvint eplekake uten steking
[wp_ad_camp_3]