Toffee-bar

Author name

18/05/2015

toffee-bar

[wp_ad_camp_1]

 

Toffee-bar er søtt, sunt og svært enkelt å lage.

Disse toffee-barene er så enkle, at du nesten ikke vil tro det. De består av 3 vanlige ingredienser; banan, pekannøtter og dadler. Dette er varer du får kjøpt i de aller fleste matbutikker.

Barene er søte, og du kan fint redusere antall dadler. Bananen bør være som den er, da den gjør at hele deigen blir passe klissete til at den kan smøres utover et brett.

Jeg dehydrerer disse på ca 43 grader i ca 8 timer. Du kan også varme de i ovnen på høyere temperatur og redusert tid. Jeg vet ikke nøyaktig forholdstallet mellom tid og temperatur, så dette er noe du må prøve selv. Du kan f.eks starte på 100 grader i stekovn, og sjekke de etter 2 timer, så tar du det derfra.

Under finner du oppskrift på toffee-bar. Først en liten video, og så en detaljert oppskrift lenger ned på siden.

[wp_ad_camp_2]

 

Toffee-bar
 
Forberedelse
Koke-/steketid
Total tid
 
Av:
Ingredienser
  • 90 gram pekannøtter (1 kopp)
  • 10 stk dadler
  • 1 liten banan
Instruksjoner
  1. Miks pekannøtter godt i en kjøkkenmaskin.
  2. Tilsett dadler og miks godt.
  3. Tilsett banan, og miks godt.
  4. Smør røren utover et brett, og dehydrer (varm/tørk) på ca 43 grader i ca 8 timer.
Næringsinnhold
Kalorier: 360 pr 100 g

 

Prøv også disse oppskriftene:

Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos

Verdens beste kanelboller av den sunne sorten

Glutenfri sjokoladekake uten egg

Sunne sjokoladecookies

[wp_ad_camp_3]