• Om oss
    • Om oss
    • Ta gjerne kontakt med oss :)
      • E-post
      • Facebook
  • Oppskrift
  • Tips
    • Ingredienser
    • Erstattere
    • Bløtlegging av mat

SunnDessert.no

Sunne Kaker og Desserter !

  • Dessert
  • Kake
  • Kjeks og boller
  • Muffins / cupcakes
  • Bar
  • Snacks
  • Flytende
  • Annet

Gode ​​råd til raw cakes

Raw cakes er kaker med blandede nøtter og dadler som du ikke skal bake. Det høres enkelt ut, og det er det egentlig også. Og her er noen tips som vil gjøre det enda enklere. Værsågod.

Raw cakes er veldig enkelt å bake.

Når du ser profesjonelle bakere lage raw cakes på TV, kan det ofte se komplisert ut. Men i virkeligheten er det ikke så veldig vanskelig å lage en raw cake fordi du bare skal blande de fleste ingrediensene sammen. Og det trenger ikke være avansert i det hele tatt. Hvis du for eksempel blander dadler, nøtter og kakao, har du en deilig brownie-deig på kort tid.

Mektig og lekkert

Raw cakes er som oftes veldig bastante på grunn av ingrediensene. Så enten bør du lage litt mindre kake enn du pleier å gjøre, eller så må du finne litt flere å dele kaken din med.

Bruk myke dadler og en god foodprosessor. Foodprosessoren er nemlig det viktigste verktøyet ditt, og du bruker den mye for å kutte, skjære og blande ingrediensene når du skal lage raw cakes. Så hvis den er god, blir alt så mye enklere, og du får mer tid til å gjøre noe annet, som for eksempel å hygge deg med det beste norske casino.

Dadler er en av de grunnleggende ingrediensene i rå kaker, og medjool-dadler er spesielt egnet til nettopp dette. De er veldig myke og enkle å blande, og gir deg et perfekt resultat hver gang.

Husk gode ingredienser

Når du har blandet deigen, skal du være rimelig kjapp med å samle kaken i formen før deigen stivner. Her spiller det ingen rolle om du klasker litt med deigen i farta, fordi det tåler den som bare det.

En av fordelene med raw cakes er dessuten at du kan smake på deigen underveis. På den måten kan du også prøve deg på en blanding av ingredienser og smaker du liker. Men gjør deg selv en tjeneste ved å bruke gode ingredienser, for kvalitet er veldig viktig for smaken når kaken ikke skal stekes.

Blir aldri en fiasko

Bruk litt mer væske, for eksempel vann eller kokosnøttolje, hvis deigen virker for tørr. Hvis det virker litt for fuktig, kan du gi det litt tid i fryseren.

Det kan aldri gå helt galt. Hvis konsistensen er for flytende, kan du jo bare lage en deilig smoothie i stedet.

Se også:

Default ThumbnailDe 5 Beste Dessertene Laget Med Rene og Sunne Råvarer Default ThumbnailSlik feirer du en stor gevinst eplepai med sitron og dadlerEnkel eplekake med sitron og dadler

Filed Under: Kake

[wp_ad_camp_1]

Populære oppskrifter denne uken

  • Hjemmelaget sjokoladeHjemmelaget sjokolade
  • Sunne brownies på 8-10 minutterSunne brownies på 8-10 minutter
  • Glutenfri gulrotkake uten sukker og eggGlutenfri gulrotkake uten sukker og egg
  • Sjokolademousse med avokadoSjokolademousse med avokado
  • Smuldrepai med eplerSmuldrepai med epler
  • Hjemmelaget havremelk (glutenfri)Hjemmelaget havremelk (glutenfri)

Sunn Dessert – Litt om oss!

Sunn Dessert er en nettside som fokuserer på sunne desserter, kaker og snacks.

Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser?

Nei, her hos Sunn Dessert slår vi et slag for kosen. Vi prøver ut nye retter og omarbeider andre for å finne det rette forholdet slik at sunnhet står i fokus.

Vi håper at du har glede av siden og finner en sunn dessert eller flere som du kan servere. Om ikke hver dag, så i hvert fall som en god avslutning på helgemåltidene og festmåltidene.

Vi liker spesielt god Verdens beste eplekake

Kopirett © 2023 sunndessert.no - Logg inn

Utviklet og driftet av Content365