[wp_ad_camp_1]
Mange tenker kanskje på vannmelon som en frukt som kun inneholder vann og fruktsukker. Men, dette er ganske langt fra sannheten. Vannmelon inneholder også vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Vannmelon inneholder bl.a en del vitamin C, som er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. En god vannmelon er ofte fast i skallet, og den skal ha en skarp grønn farge. Unngå vannmeloner som har myke områder, da de kan være dårlige på smak.
Det som er fint med vannmelon, er at du alltid slukker tørsten når du spiser denne fantastiske saftige frukten. Den inneholder svært mye vann, og gjør at du sannsynligvis ikke trenger å drikke så mye når du inntar vannmelon.
Gelatin består av protein og er et bra tilskudd for å reparere skader i kroppen. Gelatin bygger opp kollagen i kroppen, ordner opp i tarmskader og normaliserer magesyreproduksjonen. Mange i den moderne verden har en eller annen form for ubalanse i kroppen, og man bør derfor innta gelatin i ny og ne.
Under finner du oppskrift på vannmelon-gelé. Først en video som viser fremgangsmåten, og så en detaljert oppskrift.
https://youtu.be/CMs5pn3qIAE
[wp_ad_camp_2]
- Bland ut gelatin i varmt vann. Rør godt, slik at alt blir løst opp.
- Del melonen i to like store deler.
- Ta ut melonkjøttet med en stor skje. Legg alt kjøttet i en blender.
- Miks alt godt sammen, sammen med gelatinblandingen.
- Når alt er mikset godt sammen, så helles blandingen tilbake i vannmelonen.
- Sett kjølig i minst 2 timer. Skjær så opp i passe biter, og servér.
Hvor kjøper jeg ingrediensene:
Gelatin: tidsporten.no.
Vannmelon: vanlig matbutikk.
Vann: springvann 😉
Prøv også disse oppskriftene:
Sunne pannekaker med havre og eple
Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado
Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel
[wp_ad_camp_3]