Sjokoladekake med kokos

Author name

07/11/2016

sjokoladekake med kokos

[wp_ad_camp_1]

 

Denne sjokoladekaken er nydelig. Kaken krever ingen steking, og er relativ enkel å lage. Du trenger en god kjøkkenmaskin og en god blender. Først mikser du bunnen sammen, og så mikser du sammen glasuren i en blender.

Kaken bør oppbevares i fryser eller kjøleskap når du ikke skal spise den. Står den i fryser, så ta den ut 30 minutter før servering. Står den i kjøleskap, så er den klar til å spises med en gang.

Under finner du fremgangsmåten på hvordan du lager sjokoladekake med kokos. Først en video som viser fremgangsmåten, og så en detaljert oppskrift.

https://youtu.be/1_V1aBrgFN8

[wp_ad_camp_2]

 

De fem beste kakene i Norden
Sjokoladekake med kokos
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Print oppskrift
    Servings Prep Time
    1 kake 15 min
    Servings Prep Time
    1 kake 15 min
    De fem beste kakene i Norden
    Sjokoladekake med kokos
    Votes: 2
    Rating: 3
    You:
    Rate this recipe!
    Print oppskrift
      Servings Prep Time
      1 kake 15 min
      Servings Prep Time
      1 kake 15 min
      Ingredients
      Glasur
      Servings: kake
      Units:
      Instructions
      1. I en kjøkkenmaskin, miks sammen valnøtter, søtning, vanilje og salt. Miks til deigen er godt blandet.
      2. Legg deigen ned i en liten rund springform, og sett denne i fryseren i 30 minutter.
      3. Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding.
      4. Ta formen ut fra fryseren etter 30 minutter, og hell glasuren over kaken. Legg noe over, og sett kaken tilbake i fryseren i 2 timer...(eller mer om du ikke skal servere den da).
      5. Før servering, så kan du drysse kokosmasse over kaken hvis du ønsker det.
      Recipe Notes

      Hvor kjøper jeg ingrediensene:

      Valnøtter: vanlig matbutikk.

      Dadler: Coop Mega i Molde har de hele året. Vanlige matbutikker har det av og til.

      Vaniljeekstrakt: iHerb.

      Salt: Uraffinert havsalt fra Tidsporten.no.

      Cashewnøtter: vanlig matbutikk.

      Lønnesirup: vanlig matbutikk. Jeg foretrekker mørk lønnesirup.

      Kokosmelk: vanlig matbutikk. Jeg foretrekker den med mest fett (tror det er rundt 17%).

      Sitronsaft: vanlig matbutikk. Enten juicen fra en sitron, eller ferdig juicet fra flasker.

      Kakaopulver: vanlig matbutikk.

      Kokosolje: Coop Mega i Molde, helsekost, eller altShop.

      Kokosmasse: vanlig matbutikk.

      Nutrition Facts
      Sjokoladekake med kokos
      Amount Per Serving
      Calories 3608 Calories from Fat 2727
      % Daily Value*
      Total Fat 303g 466%
      Saturated Fat 112g 560%
      Polyunsaturated Fat 121g
      Monounsaturated Fat 50g
      Sodium 1585mg 66%
      Potassium 1810mg 52%
      Total Carbohydrates 224g 75%
      Dietary Fiber 34g 136%
      Sugars 145g
      Protein 67g 134%
      Vitamin A 25%
      Vitamin C 63%
      Calcium 163%
      Iron 130%
      * Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

      Prøv også disse oppskriftene:

      Sunne pannekaker med havre og eple

      Slokoladekake med quinoa

      Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado

      Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel

      [wp_ad_camp_3]