Sjokolade-kremkake

Author name

22/06/2015

sjokolade-krem-pai

[wp_ad_camp_1]

 

Denne kaken er nydelig, og tar bare noen få minutter å mikse sammen.

Jeg liker det enkle. Og jeg liker derfor å lage enkle kaker, som verken krever steking eller flere operasjoner. Denne enkle sjokoladekaken med banan, krever omtrent ingenting. Hiv alt i en blender, miks godt, og tøm over i en rund form (jeg bruker 15 cm i denne oppskriften). Enklere kan det ikke bli. Husk å sett kaken i fryseren i ca 4-5 timer før servering, gjerne over natten.

Her følger en video med fremgangsmåten. Lenger nedenfor finner du oppskriften.

https://youtu.be/-4a5sWD9LrU

[wp_ad_camp_2]

 

Sjokolade-krem-pai
 
Forberedelse
Koke-/steketid
Total tid
 
Av:
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 80 gram cashew (3/4 kopp)
  • 5 ss kakaopulver
  • 0,6 dl honning (1/4 kopp)
  • 0,6 dl sitronjuice (1/4 kopp)
  • 0,6 dl kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
  • 1 ts vaniljepulver
  • ⅛ ts salt
  • litt vann om det blir vanskelig å mikse
Instruksjoner
  1. Legg alt i en blender, og miks godt.
  2. Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.
  3. Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.
  4. Settes i fryser, gjerne over natten.
Notat
Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.
Næringsinnhold
Kalorier: 340 pr 100 g

 

Prøv også disse oppskriftene:

Sunne pannekaker med havre og eple

Slokoladekake med quinoa

Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado

Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel

[wp_ad_camp_3]