[wp_ad_camp_1]
Denne kaken er nydelig, og tar bare noen få minutter å mikse sammen.
Jeg liker det enkle. Og jeg liker derfor å lage enkle kaker, som verken krever steking eller flere operasjoner. Denne enkle sjokoladekaken med banan, krever omtrent ingenting. Hiv alt i en blender, miks godt, og tøm over i en rund form (jeg bruker 15 cm i denne oppskriften). Enklere kan det ikke bli. Husk å sett kaken i fryseren i ca 4-5 timer før servering, gjerne over natten.
Her følger en video med fremgangsmåten. Lenger nedenfor finner du oppskriften.
https://youtu.be/-4a5sWD9LrU
[wp_ad_camp_2]
Sjokolade-krem-pai
Forberedelse
Koke-/steketid
Total tid
Av: Vegard
Ingredienser
- 2 bananer
- 80 gram cashew (3/4 kopp)
- 5 ss kakaopulver
- 0,6 dl honning (1/4 kopp)
- 0,6 dl sitronjuice (1/4 kopp)
- 0,6 dl kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
- 1 ts vaniljepulver
- ⅛ ts salt
- litt vann om det blir vanskelig å mikse
Instruksjoner
- Legg alt i en blender, og miks godt.
- Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.
- Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.
- Settes i fryser, gjerne over natten.
Notat
Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.
Næringsinnhold
Kalorier: 340 pr 100 g
Prøv også disse oppskriftene:
Sunne pannekaker med havre og eple
Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado
Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel
[wp_ad_camp_3]