[wp_ad_camp_1]
Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.
Gelatinen kan du kjøper hvor som helst, men jeg pleier å kjøpe gelatin i pulverform fra Tidsporten.no. Dette er en nettbutikk som selger mye forskjellig, og en nettbutikk jeg ofte bruker.
Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.
Under finner du oppskrift på mangogelé. Først en video som viser deg hvordan det gjøres, og så en detaljert oppskrift som forteller steg for steg hvordan du kan lage mangogelé.
[wp_ad_camp_2]
Se også her for å se hva som står på menyen i en ekte gourmetrestaurant.
- 2 stk mango
- 1 ss kokosolje
- 2 ss sitronsaft (eller skvis en sitron)
- 4 ss gelatin
- 3 dl vann
- Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
- Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
- Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
- Miks godt i blender.
- Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).
Hvor kjøper jeg ingrediensene:
- Mango (vanlig matbutikk)
- Kokosolje (Coop Mega i Molde eller Tidsporten)
- Sitron (vanlig matbutikk)
- Gelatin (Tidsporten)
Prøv også disse oppskriftene:
Sunne pannekaker med havre og eple
Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado
Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel
[wp_ad_camp_3]