Nøttebar med cashew og mandler
Author: Vegard
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Ingredienser
  • 12 dadler
  • 1 ss yaconsirup eller lønnesirup (kan droppes)
  • 2-3 ss cashewsmør (eller peanøttsmør)
  • 100 gram mandler
  • 100 gram havregryn
Instruksjoner
  1. Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
  2. Legg deigen over i en stor bolle.
  3. Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
  4. Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
  5. Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Alternativt:
  1. Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/nottebar-cashew-mandler/