Nøttebar med cashew og mandler |
Author: Vegard
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
- 12 dadler
- 1 ss yaconsirup eller lønnesirup (kan droppes)
- 2-3 ss cashewsmør (eller peanøttsmør)
- 100 gram mandler
- 100 gram havregryn
- Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
- Legg deigen over i en stor bolle.
- Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
- Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
- Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Alternativt:
- Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/nottebar-cashew-mandler/
3.2.2925