Author: Vegard
- 140 g havregryn
- 30 g havremel
- 2 ss kakao
- 1 ss yaconsirup eller lønnesirup
- 1 ss linfrø, kvernet
- 150 g mandelsmør / cashewsmør
- 1-2 ss honning
- 2 bananer
- 6 ss eplesaus (moste epler i en blender)
- 1 ts vaniljepulver
- Dekk en 20x20 form med bakepapir
- Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.
- Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.
- Mos bananene inn i miksen.
- Spre blandingen utover formen.
Ovn
- Stek i 15 minutter på 175 grader.
Dehydrator
- Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokoladebar-nottesmor-banan/
3.2.2925