Bananbar med mandelsmør
Author: Vegard
Ingredienser
  • 140 g havregryn
  • 30 g havremel
  • 2 ss kakao
  • 1 ss yaconsirup eller lønnesirup
  • 1 ss linfrø, kvernet
  • 150 g mandelsmør / cashewsmør
  • 1-2 ss honning
  • 2 bananer
  • 6 ss eplesaus (moste epler i en blender)
  • 1 ts vaniljepulver
Instruksjoner
  1. Dekk en 20x20 form med bakepapir
  2. Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.
  3. Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.
  4. Mos bananene inn i miksen.
  5. Spre blandingen utover formen.
Ovn
  1. Stek i 15 minutter på 175 grader.
Dehydrator
  1. Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokoladebar-nottesmor-banan/