Author: Vegard
- 170 gram kokosmasse (2½ kopp)
- 1,5 dl kokosolje (3/4 kopp)
- 1 dl lønnesirup (1/2 kopp) eller 3 ss uraffinert sukker
- 40 gram kakao (1/2 kopp)
- 1 ts vaniljeekstrakt
- ¼ ts salt
- Tilsett alt i en stor bolle, unntatt kokosmasse.
- Rør godt sammen med en skje.
- Når alt er mikset, tilsett kokosmassen, og rør videre.
- Legg røren over i muffinsformer eller lignende.
- Sett i kjøleskap i minst 1 time før servering. Fryser går også.
Alternativt
- Sett bollen med røre i kjøleskap først, og vent i ca 30 minutter før du kan forme deigen til små kuler. Da slipper du å bruke muffinsformer.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokolade-hoystakk/
3.2.2925