Banankrem-pai
Author: Vegard
Ingredienser
Bunn
  • 120 gram cashewnøtter
  • 70 gram kokosmasse
  • 6 stk dadler
  • ¼ ts salt
Banankrem
  • 2 bananer
  • 80 gram cashewnøtter
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 0,5 dl kokosolje
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • ⅛ ts salt
Instruksjoner
  1. Legg alt til bunnen i en kjøkkenmaskin og miks godt.
  2. Press deigen ned i en paiform eller en liten rund springform på 12 eller 15 cm.
Banankrem
  1. Tilsett alt til banankremen i en blender, unntatt kokosolje, og miks godt sammen.
  2. Tilsett kokosoljen mens du mikser det andre i en blender.
  3. Tøm banankremen over kaken og smør den utover.
  4. Sett i fryser i minst 3 timer før servering.
  5. Bør oppbevares i fryser.
  6. Legg gjerne på litt kanel og blåbær på toppen før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/banankrem-pai/