Author: Vegard
Bunn
- 120 gram cashewnøtter
- 70 gram kokosmasse
- 6 stk dadler
- ¼ ts salt
Banankrem
- 2 bananer
- 80 gram cashewnøtter
- 0,5 dl lønnesirup
- 0,5 dl sitronsaft
- 0,5 dl kokosolje
- 1 ts vaniljeekstrakt
- ⅛ ts salt
- Legg alt til bunnen i en kjøkkenmaskin og miks godt.
- Press deigen ned i en paiform eller en liten rund springform på 12 eller 15 cm.
Banankrem
- Tilsett alt til banankremen i en blender, unntatt kokosolje, og miks godt sammen.
- Tilsett kokosoljen mens du mikser det andre i en blender.
- Tøm banankremen over kaken og smør den utover.
- Sett i fryser i minst 3 timer før servering.
- Bør oppbevares i fryser.
- Legg gjerne på litt kanel og blåbær på toppen før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/banankrem-pai/
3.3.3077