Sjokoladefudge-kake
Author: Vegard
Ingredienser
Bunn
  • 250 gram cashewnøtter
  • 1 dl lønnesirup eller honning
  • 2 toppede ss kakao
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 1 dl kokosolje, smeltet
  • 2 ss vaniljeekstrakt
  • 2 ss vann
Topping
  • 150 gram jordbær, frosne (eller kirsebær)
  • 10 stk dadler, uten sten
Instruksjoner
  1. Legg alt til bunnen i en kraftig blender, og miks godt. Konsistensen skal være silkemyk.
  2. Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter.
Topping
  1. Legg jordbær og dadler i en blender og miks til det er en silkemyk blanding.
  2. Legg dette over kaken fra fryseren.
  3. Legg så kaken tilbake i fryseren og la den stå der i minst 2 timer før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokoladefudge-kake-med-jordbaertopping/