Author: Vegard
Bunn
- 250 gram cashewnøtter
- 1 dl lønnesirup eller honning
- 2 toppede ss kakao
- 0,5 dl sitronsaft
- 1 dl kokosolje, smeltet
- 2 ss vaniljeekstrakt
- 2 ss vann
Topping
- 150 gram jordbær, frosne (eller kirsebær)
- 10 stk dadler, uten sten
- Legg alt til bunnen i en kraftig blender, og miks godt. Konsistensen skal være silkemyk.
- Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter.
Topping
- Legg jordbær og dadler i en blender og miks til det er en silkemyk blanding.
- Legg dette over kaken fra fryseren.
- Legg så kaken tilbake i fryseren og la den stå der i minst 2 timer før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokoladefudge-kake-med-jordbaertopping/
3.3.3077