Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel |
Author: Vegard
Prep time: 15 Minutter
Cook time:
Total time: 15 Minutter
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Bunn
- 1 eple
- 140 gram valnøtter (2 kopper)
- 80 gram rosiner (1 kopp)
- 40 gram kokosmasse (1/2 kopp)
- 40 gram lønnesirup eller honning (1/8 kopp)
- 1 ts vaniljeekstrakt (eller ½ ts vaniljesukker)
- 1½ ts kanel
Topping
- 100 gram cashewnøtter (1 kopp)
- 2 ss sitronsaft
- 3 ss vann
- 40 gram lønnesirup eller honning (1/8 kopp)
- 1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
- Legg oppdelte epler i kjøkkenmaskinen, og grovmiks de.
- Tilsett så resten av ingrediensene til bunnen og grovmiks dette inn i eplene. Du skal ikke finhakke alt, men det bør være litt biter som du kjenner når du tygger.
- Press deigen/bunnen ned i en kakeform (se video for tips).
- Miks sammen ingrediensene til toppingen og legg dette på kaken.
- Eplekaken settes i kjøleskap i minst 1 time før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/verdens-beste-eplekake-med-valnott-og-kanel/
3.3.3077