Sjokolade-bar
Author: Vegard
Prep time: 15 Minutter
Cook time:
Total time: 15 Minutter
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Ingredienser
Bunnen
  • 110 gram cashewnøtter
  • 60 gram kokosmasse
  • 5 dadler
  • ¼ ts havsalt
Sjokolade-topping
  • 110 gram cashewnøtter
  • 70 gram kokosolje, flytende (1/3 kopp)
  • 70 gram lønnesirup eller honning (1/3 kopp)
  • 40 gram sitronsaft (1/4 kopp)
  • 3 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • ⅛ ts havsalt
  • (bruk litt vann om du føler det er nødvendig)
Instruksjoner
Bunnen
  1. Legg alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, og miks godt.
  2. Press deigen ned i en ildfast form.
Sjokolade-topping
  1. Legg alle ingrediensene til sjokolade-toppingen i en blender, og miks godt. Det skal bli silkemykt.
  2. Legg sjokolade-toppingen over bunnen du nettopp har laget, og fordel det utover med en slikkepott.
  3. Legg noe over det hele, og frys i minst 1 time.
  4. Kutt så opp i mindre barer/biter, og spis!
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokolade-bar/