Author: Vegard
 Prep time: 15 Minutter
 Cook time: 
 Total time: 15 Minutter
 Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
   Bunnen
  - 110 gram cashewnøtter
  - 60 gram kokosmasse
  - 5 dadler
  - ¼ ts havsalt
  
 Sjokolade-topping
  - 110 gram cashewnøtter
  - 70 gram kokosolje, flytende (1/3 kopp)
  - 70 gram lønnesirup eller honning (1/3 kopp)
  - 40 gram sitronsaft (1/4 kopp)
  - 3 ss kakaopulver
  - 1 ts vaniljeekstrakt
  - ⅛ ts havsalt
  - (bruk litt vann om du føler det er nødvendig)
  
      Bunnen
  - Legg alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, og miks godt.
  - Press deigen ned i en ildfast form.
  
 Sjokolade-topping
  - Legg alle ingrediensene til sjokolade-toppingen i en blender, og miks godt. Det skal bli silkemykt.
  - Legg sjokolade-toppingen over bunnen du nettopp har laget, og fordel det utover med en slikkepott.
  - Legg noe over det hele, og frys i minst 1 time.
  - Kutt så opp i mindre barer/biter, og spis!
  
      
  Recipe by Sunne desserter uten sukker – Oppskrifter og tips | Sunndessert.no at https://sunndessert.no/sjokolade-bar/ 
 3.3.3077