Glutenfri sjokoladekake uten egg |
Author: Vegard
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
- 130 gram valnøtter (1½ kopp)
- 130 gram pekannøtter (1½ kopp)
- 8 stk dadler (1½ kopp)
- 140 gram rosiner (1½ kopp)
- 2 ss kakaopulver (1/3 kopp)
- 1 ss flytende vanilje (eller 2 ts vaniljesukker. Kan droppes)
Glasur
- 8 stk dadler
- 1 ss kakao
- 6 ss smeltet kokosolje
- 1 dl vann
- Miks nøttene i en kjøkkenmaskin. Bland omtrent til en melblanding.
- Tilsett resten av ingrediensene og miks videre. Det kan være lurt å tilsette én ingrediens om gangen. Miks godt sammen.
- Press så deigen ned i en liten kakeform.
Glasur
- Legg ingredienser til glasuren i en kraftig blender, og miks godt sammen. Blandingen skal være silkemyk.
- Legg glasur på toppen av kaken og sett kjølig en time før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/glutenfri-sjokoladekake-uten-egg/
3.2.2925