Glutenfri sjokoladekake uten egg
Author: Vegard
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Ingredienser
  • 130 gram valnøtter (1½ kopp)
  • 130 gram pekannøtter (1½ kopp)
  • 8 stk dadler (1½ kopp)
  • 140 gram rosiner (1½ kopp)
  • 2 ss kakaopulver (1/3 kopp)
  • 1 ss flytende vanilje (eller 2 ts vaniljesukker. Kan droppes)
Glasur
  • 8 stk dadler
  • 1 ss kakao
  • 6 ss smeltet kokosolje
  • 1 dl vann
Instruksjoner
  1. Miks nøttene i en kjøkkenmaskin. Bland omtrent til en melblanding.
  2. Tilsett resten av ingrediensene og miks videre. Det kan være lurt å tilsette én ingrediens om gangen. Miks godt sammen.
  3. Press så deigen ned i en liten kakeform.
Glasur
  1. Legg ingredienser til glasuren i en kraftig blender, og miks godt sammen. Blandingen skal være silkemyk.
  2. Legg glasur på toppen av kaken og sett kjølig en time før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/glutenfri-sjokoladekake-uten-egg/