Smuldrepai med epler
Porsjoner Forberedelse
1x oppskrift 15min
Koke/steketid
15min
Porsjoner Forberedelse
1x oppskrift 15min
Koke/steketid
15min
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Legg epleterninger i en smurt form (med litt kokosolje eller smør). Ha på halvparten av søtningen og halvparten av kanelet og bland dette godt inn i eplene.
  3. Kna sammen smør, havregryn og resten av søtningen, kanelet og vanilje med hendene. Fordel dette utover formen hvor eplene ligger.
  4. Fordel hakkede nøtter over.
  5. Stekes i ca 15 minutter
  6. Server med pisket kremfløte om du ønsker det.
Notater

Hvor kjøper jeg ingrediensene:

  • Kokosolje (Tidsporten eller Coop Mega)
  • Uraffinert sukker (Tidsporten)
  • Vaniljesukker (vanlig matbutikk)
  • Havregryn (vanlig matbutikk)
  • Mandler (vanlig matbutikk)
  • Økologiske epler (vanlig matbutikk)
  • Kanel av typen Ceylon (AltShop)