Author: Vegard
Ingredienser finner du på altShop.no eller iHerb.com.
- 100 gram smeltet kokosolje
- 1 ts vaniljepulver
- ¼ ts havsalt
- 5+ ss yaconsirup (eller annen søtning, f.eks kokosnektar, honning, sukker)
- 50 gram kakao
Valgfritt
- Tilsett noen ss med nøttesmør, f.eks cashewsmør.
- Miks sammen kokosolje, vanilje og salt i en blender. Bruk lav hastighet.
- Bland inn kakao mens blenderen går på lav hastighet.
- Tilsett litt og litt søtning. Smak etter som du tilsetter, og stopp når du er fornøyd.
- Kan stå i kjøleskap i ca 2 uker.
Denne vil stivne ved temperatur under 24 grader. Settes den i kjøleskap så blir den stiv etter bare noen minutter.
Trenger du den flytende, så er det bare å sette den i ovnen på 40 grader eller i mikroen.
Tilsett litt vann om blandingen blir for tykk. Eventuelt mer lønnesirup eller kokosolje.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/hjemmelaget-sjokolade/
3.2.2925