Author: Vegard
Prep time: 15 Minutter
Cook time: 10 Minutter
Total time: 25 Minutter
Ingredienser finner du på altShop.no eller iHerb.com.
- 1,5 dl mandelmel
- 1,5 dl kokosmel
- 3 ss kakao
- 3 ss kokossukker
- ½ ts salt
- 2 dl kaffe (sånn ca)
- 3 ss yaconsirup eller lønnesirup
- 1 ts vaniljepulver
- I en mikser, bland sammen melet, kakao, kokossukker, salt og vaniljepulver.
- Tilsett kaffe (litt om gangen) og yaconsirup. Miks det godt sammen slik at det blir formbart.
- Form de som kjeks på en rist med bakepapir under.
- Det er tre måter du kan tilberede de på:
Dehydrering
- Dehydrer på 40-43 grader i ca 2 timer. Snu kjeksene oppned etter 1 time.
Steking
- Stekes i 10-12 minutter på 150 grader. Snu kjeksene oppned etter ca 6 minutter.
Spise nå
- Form til kjeks, kjøl ned og spis når de er kalde og harde. Eventuelt frys ned.
Her har du erstattere til noen av matvarene:
Mandelmel: cashewmel eller annet nøttemel.
Kokossukker: vanlig hvitt eller brunt sukker.
Lønnesirup: kokosnektar, agavenektar.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/kjeks-med-mokkasmak/
3.2.2925