Author: Vegard
Prep time: 10 Minutter
Cook time:
Total time: 10 Minutter
- 2 bananer
- 80 gram cashew (3/4 kopp)
- 5 ss kakaopulver
- 0,6 dl honning (1/4 kopp)
- 0,6 dl sitronjuice (1/4 kopp)
- 0,6 dl kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
- 1 ts vaniljepulver
- ⅛ ts salt
- litt vann om det blir vanskelig å mikse
- Legg alt i en blender, og miks godt.
- Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.
- Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.
- Settes i fryser, gjerne over natten.
Calories: 340 pr 100 g
Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokolade-kremkake/
3.3.3077