Ravioli av eple
Author: Vegard
Prep time: 30 Minutter
Cook time: 2 Timer 30 Minutter
Total time: 3 Timer
Ingredienser finner du på altShop.no eller iHerb.com.
Ingredienser
  • 2 epler
  • kokosolje
  • lønnesirup
  • kanel
    FYLL:
  • 150 g pecannøtter
  • 2 ss kokosolje
  • 2 ss lønnesirup
  • vann etter behov
Instruksjoner
  1. Fjern skallet fra eplene
  2. Kutt opp eplene i små chips-flak (se video)
  3. Legg eple-chipsen i en bolle slik at det blir ett lag med eple
  4. Hell over noen dråper kokosolje og lønnesirup
  5. Tilsett litt kanel (er du glad i kanel, bruk mye)
  6. Gjenta punkt 3-5 til du ikke har mer eple
  7. Dehydrer eplene i ca 30 minutter på 50 grader varmluft med åpning i stekovn
    FYLL:
  8. Legg pecannøttene i en blender
  9. Tilsett kokosolje og lønnesirup
  10. Massen skal bli litt våt, men fast. Litt som peanøttsmør.
  11. Legg så eple-chipsen på et stekebrett, og legg en liten klatt med fyll på midten. Legg så et nytt eple-chips på toppen og press den ned for å skvise fyllet ut til kantene. Dette fungerer som lim slik at du kan lukke eplene.
  12. Legg mer kanel på toppen om du ønsker det.
  13. Dehydreres på 50-80 grader varmluft i ca 2 timer. Kan også stekes på høyere temperatur og redusert steketid.
Calories: 500 (pr 100 g)
Notat
Til mer du dehydrerer, desto sprøere blir raviolien. Prøv deg fram i forhold til hva du liker best.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/ravioli-av-eple/