Author: Vegard
Prep time: 30 Minutter
Cook time: 2 Timer 30 Minutter
Total time: 3 Timer
Ingredienser finner du på altShop.no eller iHerb.com.
- 2 epler
- kokosolje
- lønnesirup
- kanel
FYLL: - 150 g pecannøtter
- 2 ss kokosolje
- 2 ss lønnesirup
- vann etter behov
- Fjern skallet fra eplene
- Kutt opp eplene i små chips-flak (se video)
- Legg eple-chipsen i en bolle slik at det blir ett lag med eple
- Hell over noen dråper kokosolje og lønnesirup
- Tilsett litt kanel (er du glad i kanel, bruk mye)
- Gjenta punkt 3-5 til du ikke har mer eple
- Dehydrer eplene i ca 30 minutter på 50 grader varmluft med åpning i stekovn
FYLL: - Legg pecannøttene i en blender
- Tilsett kokosolje og lønnesirup
- Massen skal bli litt våt, men fast. Litt som peanøttsmør.
- Legg så eple-chipsen på et stekebrett, og legg en liten klatt med fyll på midten. Legg så et nytt eple-chips på toppen og press den ned for å skvise fyllet ut til kantene. Dette fungerer som lim slik at du kan lukke eplene.
- Legg mer kanel på toppen om du ønsker det.
- Dehydreres på 50-80 grader varmluft i ca 2 timer. Kan også stekes på høyere temperatur og redusert steketid.
Calories: 500 (pr 100 g)
Til mer du dehydrerer, desto sprøere blir raviolien. Prøv deg fram i forhold til hva du liker best.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/ravioli-av-eple/
3.2.2708