Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos
Author: Vegard
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Ingredienser
Bunn
  • 100 gram gulrot (grovhakket) (1 kopp)
  • 160 gram valnøtter (2 kopper)
  • 30 gram rosiner (1/2 kopp)
  • 50 gram kokosmasse (1/2 kopp)
  • 1 ss solsikkefrø (kan fint droppes)
  • 2 ss lønnesirup
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 1 ts kanel
  • ½ ss vann
Topping
  • 80 gram cashew (1 kopp)
  • 2 ss sitronsaft
  • 3 ss vann
  • 2 ss lønnesirup
  • 1 ts vaniljeekstrakt
Instruksjoner
  1. Legg grovhakket gulrot i en kjøkkenmaskin, og miks de til de blir til litt mindre biter.
  2. Legg i resten av ingrediensene til bunnen, og miks litt og litt. Ikke miks for mye. Det beste er om du kun grovmikser slik at du ser små biter av gulrot og valnøtter.
  3. Press kaken ned i en kakebunn (enten rund eller firkantet).
  4. Miks alt til toppingen i en blender. Tøm dette over kaken.
  5. Settes i kjøleskap i minst 2 timer før servering.
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/saftig-gulrotkake-kokos/