Author: Vegard
Prep time: 15 Minutter
Cook time:
Total time: 15 Minutter
Ingredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Bunnen
- 110 gram cashewnøtter
- 60 gram kokosmasse
- 5 dadler
- ¼ ts havsalt
Sjokolade-topping
- 110 gram cashewnøtter
- 70 gram kokosolje, flytende (1/3 kopp)
- 70 gram lønnesirup eller honning (1/3 kopp)
- 40 gram sitronsaft (1/4 kopp)
- 3 ss kakaopulver
- 1 ts vaniljeekstrakt
- ⅛ ts havsalt
- (bruk litt vann om du føler det er nødvendig)
Bunnen
- Legg alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, og miks godt.
- Press deigen ned i en ildfast form.
Sjokolade-topping
- Legg alle ingrediensene til sjokolade-toppingen i en blender, og miks godt. Det skal bli silkemykt.
- Legg sjokolade-toppingen over bunnen du nettopp har laget, og fordel det utover med en slikkepott.
- Legg noe over det hele, og frys i minst 1 time.
- Kutt så opp i mindre barer/biter, og spis!
Recipe by SunnDessert.no at https://sunndessert.no/sjokolade-bar/
3.3.3077